Retourneren

Het kan gebeuren dat je een product in onze webshop hebt gekocht dat niet naar wens is. Vanaf het moment dat je bestelling is geleverd heb je een zichttermijn van 14 dagen (voor SALE items geldt een retourtermijn van 8 dagen). Mocht het artikel niet aan je verwachting voldoen, dan kun je het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen*. 

In onze webshop gekochte artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf o.v.v. bestelnummer via e-mail aan info@luna-e-stelle.nl gemeld te worden. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen
  • Het product dient goed, in de staat waarin je het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden
  • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin je de bestelling van ons hebt ontvangen.
  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen is het product bij ons retour (voor SALE items geldt 8 dagen*).
  • Bibs fopspenen kunnen i.v.m. de hygiëne niet retour worden genomen.
  • Maatwerk producten of speciaal voor jou bestelde producten kunnen niet retour.

Je aankoopbedrag
Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen en een ontvangstbevestiging per e-mail zenden. Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van de retourzending streven wij ernaar binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten. Terugbetaling vindt automatisch plaats op het rekeningnummer of via de betaalwijze waarmee de originele betaling is gedaan.

Kosten retourzending
De kosten van een retourzending zijn altijd voor rekening van de klant, en worden niet door ons vergoed. Is je order gratis verzonden (NL zendingen) maar kom je onder de €100,- na het retourneren dan zullen wij achteraf alsnog €4,95 verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

Ruilen
Wil je één of meerdere artikelen ruilen voor een andere maat of een ander artikel, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop. Hier zie je direct de actuele voorraad en de beschikbare maten. En bovendien heb zo het snelst je nieuwe artikel(en) in huis.

Belangrijk
Een retourzending waar geen (toereikende) portokosten voor zijn voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Is je bestelling beschadigd bezorgd of is er een beschadiging aan een artikel, meldt dit dan binnen 48 uur aan ons. We zoeken dan samen naar een passende oplossing.